May Serné

op mijn achtste ben ik begonnen met tennissen. Ik was iedere dag op de tennisbaan te vinden. Speelde tegen jong, oud, wedstrijdspelers en beginners.

Tennissen is mijn passie, op latere leeftijd is daar lesgeven bij gekomen. Ik geef ruim 25 jaar met veel plezier tennisles aan jeugd en volwassenen, zowel op recreatief als op wedstrijdniveau.

In het jaar 2002 heb ik het CIOS afgerond met als profiel tennis. Na het CIOS ben ik enige tijd de wereld rond gaan reizen en heb in verschillende landen tennislessen gegeven. Ik kijk er naar uit om alle cursisten een uitdagend en sportief tennisseizoen te bieden. Tot ziens op de tennisbaan van tv Geuzenveld!

Visie

May's Tennis Academy biedt de sport tennis, in een zo breed mogelijk perspectief aan. Dat wil zeggen dat zowel de technische, tactische en mentale aspecten worden behandeld, maar bovenal staat plezier in het spel centraal. Ze heeft een diep begrip van de individuele behoeften van elke speler.

Ze begrijpt de nuances van verschillende slagen, technieken, en strategieën, en ze kan deze effectief overbrengen op haar leerlingen.

Elke speler is uniek, met zijn eigen sterke punten, zwakke punten en leerstijl. Ze biedt persoonlijke aandacht en ontwikkelt op maat gemaakte trainingsprogramma's.

Het is belangrijk dat leerlingen positief in hun sportiviteit worden gestimuleerd. Op deze manier wil ze haar leerlingen de mogelijkheid bieden om het tennisspel aan te leren en te beoefenen op het niveau dat zo goed mogelijk bij hen past.

Daarnaast wordt er aan het begin van het seizoen gevraagd naar jouw persoonlijke doelen. Doelen stellen motiveert sporters, helpt de aandacht richten op relevante aspecten, verhoogt trainingsinzet in intensiteit, vergroot doorzettingsvermogen en helpt spelers 'problemen' overwinnen.